Omloop van Ooststellingwerf
Omloop 2023

21-9-2023 Sensa-kvkct

Omloop Ooststellingwerf, de triomf in de Clubcompetitie 2023

Het was een seizoen vol uitdagingen, met als een van de laatste en belangrijkste uitdagingen van het seizoen: Omloop Ooststellingwerf. De laatste strijd om de eerste plaats in de Clubcompetitie van 2023. Het werd een waar strijdspel tussen de verschillende kanshebbers. De afloop lees je verder in dit verslag!

De renners
Dit seizoen was als een achtbaanrit met pieken en dalen, maar onze Kanjers hebben altijd veerkracht getoond. De line-up van Sensa-Kanjers voor Kanjers, bestaande uit Steyn van der Veen, Rik van der Wal, Bram Leerkes, Eskil Huiting, Christiaan Lubbers en Luuk Verbruggen, gingen alles op alles zetten om de competitiewinst binnen te slepen.
lees verder…

16-9-2023 Omrop Fryslan:

Ronde van Ooststellingwerf moet het Friese wielrennen nieuw leven inblazen

Corona, geldproblemen of het niet kunnen beschikken over politie. Om diverse redenen verdwenen de afgelopen jaren Friese wielerwedstrijden van de kalender. Maar nu komt er eindelijk weer eentje bij.
Dat er verandering in komt, is te danken aan Patrick Vliegen uit Oosterwolde. Hij is in het dagelijks leven vrachtwagenchauffeur en heeft samen met zijn collega Paul Hoek de finale van de AGU clubcompetitie naar Oosterwolde gehaald.
“Het is een wielerklassieker met een grote omloop, een flinke afstand (175 km in totaal, red), en een doorkomst in verschillende dorpen”, zegt Vliegen. Officieel heeft de wedstrijd de naam ‘Ronde van Ooststellingwerf’ gekregen.
Lees verder….

9-1-23 Wielrennensurhuisterveen

Hos Oil Omloop van Ooststellingwerf finalewedstrijd clubcompetitie mannen

De Omloop van Ooststellingwerf is de finalewedstrijd van de nationale KNWU clubcompetitie mannen 2023. De wedstrijd staat op de kalender voor zondag 17 september 2023. De reeks omvat vijf wedstrijden.

Met HOS Oil Multi energie & mobiliteit uit Surhuisterveen heeft de Omloop van Ooststellingwerf een hoofdsponsor en naamgever binnengehaald.
Lees verder….