Omloop van Ooststellingwerf
Omloop 2023

15 September | 2024

Peter Moore wint de 2e editie van de HOS Oil Omloop van Ooststellingwerf 2024!


Foto: Sportfoto.nl 

De 2e editie van de HOS Oil Omloop van Ooststellingwerf eindigde met een indrukwekkende overwinning van de Amerikaan Peter Moore, rijdend voor het team van Jan van Arckel. Moore, die oorspronkelijk een baanwielrenner is, wist zijn eerste Europese overwinning op de weg te behalen met een spectaculaire uitval op slechts 3 kilometer van de finish. Zijn aanval, geïnspireerd door zijn trainer Taco van der Hoorn, bleek beslissend in de strijd om de overwinning.

Moore wachtte het juiste moment af om aan te vallen. Met nog drie kilometer te gaan sprong hij uit de kopgroep, liet zijn medevluchters achter en reed solo naar de streep. Deze gewaagde tactiek, een directe weerspiegeling van de gedurfde stijl van zijn mentor Taco van der Hoorn, leverde hem een welverdiende overwinning op.

De tweede plaats ging naar Sebastiaan Oranje van TWC Tempo en de derde plaats werd behaald door Tijn Louwerensen van WV de IJsselstreek.

De complete uitslag kun je terugvinden op https://mijn.knwu.nl/calendar/races/77801 .

24-07-2024

Van der Veen Autogroep Oosterwolde stelt auto’s ter beschikking!

Van der Veen Autogroep gaat dit jaar voor de Omloop 6 auto’s leveren welke tijdens de wedstrijddag gebruikt gaan worden als bijvoorbeeld Jurywagens, dokterswagen, neutrale wagen of op een andere manier. Wij zijn als organisatie erg blij met deze aanvulling en dat we Van der Veen Groep ook als Partner hebben voor de Omloop.

Let dus op Zondag 15 september goed op, niet alleen naar de renners, maar achter de renners komen ook de auto’s van Van der Veen Autogroep voorbij!

www.vdveenautogroep.nl

23-07-2024 – Kenonz

Ook Kenonz wordt Partner van de HOS Oil Omloop van Ooststellingwerf!

We hebben een nieuwe Partner voor de Omloop van Ooststellingwerf! We gaan even kennis maken met Kenonz.

 

Wij zijn Kenonz!
Bij Kenonz is van alles mogelijk. Samen met jou bepalen we wat je precies gaat doen. We ondersteunen jou bij alle stappen die je zet en vinden het belangrijk dat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen. Zo kun jij met veel plezier je werk doen en garanderen wij je een vast inkomen.

Bij Kenonz werken ze samen als een team. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en ideeën. Eén ding hebben ze echter allemaal gemeen: ze willen goede resultaten behalen voor onze klanten en jou helpen bij je professionele carrière.

Eigenlijk sluiten deze kernwaarden aan bij een wielerteam. Door goed samen te werken en iedereen inzetten op de juiste kwaliteiten vergroot je de kans op mooie resultaten te behalen!

Als organisatie zijn we blij met de toevoeging van dit leuke bedrijf!

 

kenonz.nl

21-9-2023 Sensa-kvkct

Omloop Ooststellingwerf, de triomf in de Clubcompetitie 2023

Het was een seizoen vol uitdagingen, met als een van de laatste en belangrijkste uitdagingen van het seizoen: Omloop Ooststellingwerf. De laatste strijd om de eerste plaats in de Clubcompetitie van 2023. Het werd een waar strijdspel tussen de verschillende kanshebbers. De afloop lees je verder in dit verslag!

De renners
Dit seizoen was als een achtbaanrit met pieken en dalen, maar onze Kanjers hebben altijd veerkracht getoond. De line-up van Sensa-Kanjers voor Kanjers, bestaande uit Steyn van der Veen, Rik van der Wal, Bram Leerkes, Eskil Huiting, Christiaan Lubbers en Luuk Verbruggen, gingen alles op alles zetten om de competitiewinst binnen te slepen.
lees verder…

16-9-2023 Omrop Fryslan:

Ronde van Ooststellingwerf moet het Friese wielrennen nieuw leven inblazen

Corona, geldproblemen of het niet kunnen beschikken over politie. Om diverse redenen verdwenen de afgelopen jaren Friese wielerwedstrijden van de kalender. Maar nu komt er eindelijk weer eentje bij.
Dat er verandering in komt, is te danken aan Patrick Vliegen uit Oosterwolde. Hij is in het dagelijks leven vrachtwagenchauffeur en heeft samen met zijn collega Paul Hoek de finale van de AGU clubcompetitie naar Oosterwolde gehaald.
“Het is een wielerklassieker met een grote omloop, een flinke afstand (175 km in totaal, red), en een doorkomst in verschillende dorpen”, zegt Vliegen. Officieel heeft de wedstrijd de naam ‘Ronde van Ooststellingwerf’ gekregen.
Lees verder….

9-1-23 Wielrennensurhuisterveen

Hos Oil Omloop van Ooststellingwerf finalewedstrijd clubcompetitie mannen

De Omloop van Ooststellingwerf is de finalewedstrijd van de nationale KNWU clubcompetitie mannen 2023. De wedstrijd staat op de kalender voor zondag 17 september 2023. De reeks omvat vijf wedstrijden.

Met HOS Oil Multi energie & mobiliteit uit Surhuisterveen heeft de Omloop van Ooststellingwerf een hoofdsponsor en naamgever binnengehaald.
Lees verder….